Jdi na obsah Jdi na menu
 


Divokej Bill

25. 4. 2007

Divokej Bill je česká hudební skupina z Úval u Prahy. Hraje tzv. keltský rock. V současnosti koncertuje po celé České republice. V létě roku 2007 plánuje Divokej Bill vydat nový kompaktní disk, jméno zatím nebylo oznámeno.

Členové
Václav "Venca" Bláha - zpěv, kytara
Miloš "Jurda" Jurač - baskytara, zpěv
Štěpán Karbulka - zpěv, megafon, tanec
Adam Karlík - housle
Roman "Prochajda" Procházka - akustická kytara, zpěv
Honza "Jack" Bártl - banjo
Martin "Pecan" Pecka - akordeon
Marek "Mára" Žežulka - bicí
Ondra Pospíšil - zvuk, studio
Petr Fořt - management

Diskografie
Propustka do pekel (2000)
Svatá pravda (2001)
Mezi nima (2003)
Lucerna live (DVD) (2004)
Divokej Bill (2006)

Ocenění
1. místo v anketě Český slavík 2006 s 33 377 body

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář